Download het eboek ‘Veranderen doe je in kringetjes’Kinderen over de circulaire economie. Nieuwe perspectieven op de rol van Nederland, leven, werken en wonen, geld en energie.

Wat als je altijd een pas op zak zou hebben waarmee je energie kunt pinnen? Waarom is er geen bank voor alles van waarde? Wat als ziekenhuizen niet alleen medicijnen geven, maar ook geluk, zelfvertrouwen en energie. Helpt dat om mensen beter te maken?

Lees de observaties en uitwerkingen van kinderen op basis van filosofische gesprekken.

  • 52 pagina’s met 17 oplossingen van kinderen over de rol van Nederland in de wereld, zorg, energie, geld en leven, werken en wonen.
  • inspiratie en praktische tips om de invalshoeken van kinderen toe te passen in je eigen omgeving
  • Download het eboek en wordt automatisch lid van onze Meedenkers van Raad van Stuur. We houden je op de hoogte van aanvullingen en nieuwe onderwerpen en we vragen je ook om mee te denken over relevante thema’s waarover kinderen en beleidsmakers samen zouden kunnen werken.

Geen zorgen, wij hebben net zo’n hekel aan spam als jij, dus we delen je gegevens niet met derden.

Je vindt het boek niet in de boekhandel. Dus als je anderen kent die dit interessant vinden, stuur ze naar deze pagina. Dan kunnen zij zich ook aanmelden voor de gratis download.


Videofragment AT5, Kinderen uit Amsterdam presenteren hun plannen voor de toekomst aan beleidsmakers in Mozes en Aaronkerk Amsterdam.