Wie is de Raad van Stuur

Adriaan-2013

Raad van Stuur is opgericht door Adriaan Wagenaar. Samen met een netwerk van gespecialiseerde partners verzorgt hij programma’s waarin kinderen samenwerken met managers.

  • Adriaan Wagenaar
   ‘De Raad van Stuur geeft kinderen een plaats aan het stuur van organisaties’, volgens initiatiefnemer Adriaan Wagenaar. ‘Kinderen stellen nog de ongemakkelijke, verfrissende vragen die een samenleving en een organisatie nodig heeft om tot duurzame vernieuwing te komen’. Adriaan filosofeert sinds 1996 met kinderen en beleidsmakers over maatschappelijke en organisatievraagstukken.
   Hij is doorbraakexpert, merkstrateeg, professioneel spreker en schrijver van o.a. het boek Grote Denkers Kleine Denkers. Daarnaast verzorgt hij keynotes, trainingen en workshops over Groot Denken in organisaties. Bovendien werkt hij regelmatig mee aan mediaproducties voor t.v., kranten en tijdschriften. Artikel Kinderen de Baas, in The Optimist / NRC Handelsblad. Vanaf 24 oktober verschijnt zijn nieuwe boek Groot Denken.
   Meer over Adriaan en zijn werk.

image002

Partners

  • Chantal José
   Chantal helpt organisaties groeien naar een cultuur van vertrouwen en ondernemerschap. Dat is hard nodig in deze tijd, vindt ze. Daarom noemt ze zichzelf Rebel With A Cause. Wat ons opvalt is dat ze in haar werk vaak zorgt voor prettige verstoringen: projecten, concepten en omgevingen waardoor mensen uit hun comfort zone stappen en waar ze nog energie van krijgen ook!
   Slim, scherp, speels en een goed gevoel voor humor. Dat brengt ze in als ze meewerkt en -schrijft aan Raad van Stuur projecten.
   Meer over Chantal en haar werk